«Τρελά» λεφτά από τη Βραζιλία σε Τικίνιο

Η Μποταφόγκο όχι απλά δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για να αποκτήσει τον Τικίνιο, αλλά φαίνεται να προσφέρει και ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στον παίκτη.

«Τρελά» λεφτά από τη Βραζιλία σε Τικίνιο

Δεν σταματούν τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία για τον Τικίνιο. Οι συμπατριώτες του επιμένουν ότι το ενδιαφέρον της Φλαμένγκο είναι πολύ σοβαρό.

Αυτή τη φορά από τη Βραζιλία προχώρησαν σε αποκαλύψεις λεπτομερειών για τις συζητήσεις που γίνονται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ από τη Βραζιλία η Φλαμένγκο τα έχει βρει με την πλευρά του επιθετικού του Ολυμπιακού.

Μάλιστα αναφέρουν πως έχουν προσφέρει στον παίκτη τριετές συμβόλαιο και θα εισπράττει 1,8 εκατ. ευρώ το χρόνο. Για τον παίκτη υπήρξε ενδιαφέρον και από την Ιντερνασιονάλ, αλλά δεν είχε προχωρήσει.

Η Μποταφόγκο, ωστόσο αναζητεί επιθετικό μετά την αποτυχία της να πάρει τον Ζαχάβι και έχει κάνει σοβαρή κίνηση για την απόκτηση του Τικίνιο. Πάντως ο ποδοσφαιριστής έχει κλείσει τα αφτιά του και εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι η ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα στο "Γ. Καραϊσκάκης". Στο πρώτο παιχνίδι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς που τον εμπιστεύεται σκέφτεται τα πάντα για τη ρεβάνς.