Ολυμπιακός: Πολλοί οι μνηστήρες για Χασάν

Ομάδες από την Σ. Αραβία, την Αίγυπτο και την Τουρκία ενδιαφέρονται για τον Αχμέντ Χασάν, αλλά προς το παρόν ο φορ του Ολυμπιακού παραμένει στο ρόστερ των πρωταθλητών. 

Ολυμπιακός: Πολλοί οι μνηστήρες για Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν ήταν στη λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά κάποιες ενοχλήσεις στα πλευρά υποχρέωσαν τον Πέδρο Μαρτίνς να τον αντικαταστήσει.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός έκανε καλή προσπάθεια στην προετοιμασία, αλλά είναι αλήθεια ότι από τους υπόλοιπους επιθετικούς της ομάδας (Ελ Αραμπί, Τικίνιο, Αμπουμπακάρ Καμαρά) φέρεται αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος για παραχώρηση. Εκτός εάν προκύψουν εξελίξεις με τον Τικίνιο και το σοβαρό ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Βραζιλιάνο από την πατρίδα του.

Για τον Χασάν έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ομάδες από διάφορες χώρες. Η Αλ Αχλί από την Σαουδική Αραβία, η Ζάμαλεκ από την Αίγυπτο όπως και κάποιες από την Τουρκία (έκανε καλή χρονιά με την Κόνιασπορ ως δανεικός) και την Πορτογαλία όπου τον ξέρουν πολύ καλά από τις χρονιές του στην Μπράγκα.

Δεν έχει υπάρξει κάτι οριστικό για τον παίκτη που συνεχίζει τη δουλειά στον Ολυμπιακό και περιμένει εάν και εφόσον υπάρξουν εξελίξεις, καθώς έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα.