Ολυμπιακός: O πόθος του Χουάνγκ για το Champions League

Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Ευρώπη και όλα δείχνουν ότι ο προορισμός του θα είναι ο Ολυμπιακός και η προοπτική να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Champions League. 

Ολυμπιακός: O πόθος του Χουάνγκ για το Champions League

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η ομοσπονδία της Κορέας ανακοίνωσε την άδεια που έδωσε στον Χουάνγκ Ιν Μπέομ προκειμένου να αποχωρήσει από την αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του και τις υποχρεώσεις που αυτή έχει προκειμένου «να κάνει ταξίδι για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ευρώπη».

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Κορεάτη μέσο ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν περίπου σίγουρο ότι θα συνέχιζε στην Γερμανία με την Άουγκσμπουργκ. Ο 26χρονος διεθνής χαφ που παίζει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, αλλά προτιμά το «8» βλέπει μέσω του Ολυμπιακού το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League και είναι ένας βασικός λόγος που με τις έως τώρα πληροφορίες έχει προτιμήσει την πρόταση της ελληνικής ομάδας από το να παίξει στην Bundesliga.

Ο Χουάνγκ είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει τρεξίματα και ποιότητα σε πάσες και λειτουργία παιχνιδιού στον Ολυμπιακό και εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του θα είναι έτοιμος πολύ σύντομα να μπει στο αγωνιστικό πλάνο. Η ενδεχόμενη απόκτηση του Χουάνγκ δεν αποτρέπει τον Ολυμπιακό να κινηθεί για τον Καλούμ Στάιλς της Μπάρνσλεϊ που μπορεί να δώσει λύσεις και αριστερά, ενώ είναι πολύ πιθανό να επιφέρει εξελίξεις παραχώρησης για κάποιον από τους μέσους που τώρα βρίσκονται στο ρόστερ της ελληνικής ομάδας.

Να σημειωθεί μάλιστα, πως σύμφωνα με τος τελευταίες πληροφίες αν όλα πάνε καλά με τις διαπραγματεύσεις, αναμένεται στη χώρα μας την Τρίτη ή την Τετάρτη για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.