Κοντά σε Χουάνγκ ο Ολυμπιακός (vid)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, ενώ στο λιμάνι επιμένουν ότι ασχολούνται μόνο με τη Μακάμπι Χάιφα.

Κοντά σε Χουάνγκ ο Ολυμπιακός (vid)

Το όνομα του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ δεν μπαίνει για πρώτη φορά στη ζωή του Ολυμπιακού. Πριν μερικές εβδομάδες είχε γραφτεί στο εξωτερικό ότι οι Πειραιώτες και η Άουγκσμπουργκ είναι οι ομάδες που κινούνται με τον Νοτιοκορεάτη.

Νεότερες πληροφορίες θέλουν τον 25χρονο ποδοσφαιριστή που ανήκει στη Ρούμπιν Καζάν να βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Και ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαιώνει ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του παίκτη που ήθελε και η γερμανική ομάδα.

Ο Χουάνγκ αγωνίζεται ως box-to-box και έχει συμβόλαιο με τη Ρούμπιν έως το καλοκαίρι του 2023. Με τη ρωσική ομάδα έχει κάνει 38 συμμετοχές με 7 γκολ και 8 ασίστ, ενώ είναι βασικό στέλεχος της Νότιας Κορέας με 34 συμμετοχές και 4 γκολ.

Από τον Ολυμπιακό, πάντως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση για το θέμα με τον Χουάνγκ. Οι Πειραιώτες κινούνται στον αστερισμό της Μακάμπι Χάιφα και τονίζουν πως αυτή τη στιγμή τον οργανισμό τον απασχολεί μόνο το παιχνίδι της Τετάρτης με τους Ισραηλινούς και πως τα μεταγραφικά ζητήματα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.