Νιόπλας: «Να είμαστε έτοιμοι στις 15 Αυγούστου»

Διαβάστε όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλας μετά τη νίκη επί της Εξέλσιορ (1-0). 

Νιόπλας: «Να είμαστε έτοιμοι στις 15 Αυγούστου»

Ο ΟΦΗ έκανε… σεφτέ στα φιλικά επικρατώντας 1-0 της Εξέλσιορ σε φιλική αναμέτρηση και ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη όταν πρέπει.

Επίσης, στάθηκε στον Ντιουσέ και μίλησε για τα καλύτερα λόγια για τον 17χρονο Αποστολάκη:

«Ήταν πιο πολύ ένα παιχνίδι προπόνησης για εμάς. Κάναμε μία προπόνηση το πρωί και θέλαμε μία ακόμα, διαφορετικού είδους για το βράδυ. Μία με περισσότερα χιλιόμετρα, αφού παρότι ο αντίπαλος είναι χαμηλότερης κατηγορίας, μας έτρεξε.

Έχουμε λίγους παίκτες λόγω μικροπροβλημάτων της προετοιμασίας. Κάνουμε διάφορες δοκιμές. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στις 15 Αυγούστου, όχι στις 21. Αυτό θέλω να πω στον κόσμο. Αν υλοποιηθούν όλα όσα έχουμε σχεδιάσει, τότε θα είμαστε πανέτοιμοι», είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς.

Για τον Ντιουσέ: «Είναι νικητής. Έχει παίξει στο ιταλικό και το γαλλικό πρωτάθλημα, είναι σε καλή ηλικία. Φανταστείτε να έρθουν 4-5 παίκτες με το ίδιο προφίλ, πόσο θα ανεβάσουν την ομάδα».

Για τον Αποστολάκη: «Είναι πολύ καλός από την πρώτη μέρα. Είπα στον κύριο Σαμαρά ότι πρέπει να τον ενσωματώσουμε. Τον ήξερα και από τον Μανώλη Πατεμτζή. Είναι πολύ μικρός, μόλις 17 ετών αλλά παίζει πολύ ώριμα, αν και είναι η πρώτη του προετοιμασία. Θέλει λίγο δύναμη και αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό έρχεται μέσα από τα παιχνίδια. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι».