Στον Πανιώνιο ο Μανθάτης

Ο 21χρονος εξτρέμ βρισκόταν ανέκαθεν στη λίστα των "κυανέρυθρων" και φέρεται να έχει τελειώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Στον Πανιώνιο ο Μανθάτης

Μέχρι πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Μανθάτης εμφανιζόταν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, όμως, το τελευταίο διάστημα αυτό το σενάριο φαίνεται να έχει «παγώσει». Ο νεαρός εξτρέμ που δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και προπονείται με τους «κομμένους» είχε αρνηθεί να πάει στη Λάρισα και στη συνέχεια η φημολογία τον ήθελε κοντά στους «πράσινους».

Ανέκαθεν, όμως, βρισκόταν στη λίστα του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθροι» παρακολουθούσαν διακριτικά την περίπτωση του Μανθάτη και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν την πόρτα του.

Τις τελευταίες ώρες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως 21χρονος εξτρέμ θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο νεαρός άσος υπέγραψε τελικά το νέο του συμβόλαιο και τη νέα σεζόν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ


Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ένταξη στο έμψυχο δυναμικό της του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μανθάτη.

Ο διεθνής μέσος πραγματοποίησε την Τετάρτη την πρώτη του προπόνηση με τα κυανέρυθρα και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ.