Άρης: Ξανά σε ρυθμούς Γκόμελ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Άρη ενόψει της ρεβάνς με την Γκόμελ. Κανονικά ο Ματέο Γκαρσία, λύση συνεργασίας με Ασλανίδη. 

Άρης: Ξανά σε ρυθμούς Γκόμελ

Ο Άρης επέστρεψε στις προπονήσεις για τον αγώνα ρεβάνς με την Γκόμελ για το Coference League, αγώνας που θα γίνει και πάλι στο «Κλ. Βικελίδης» την ερχόμενη Πέμπτη (28/7) και έχει τυπικό χαρακτήρα μετά το 5-1 για την ελληνική ομάδα στο πρώτο παιχνίδι.

Σε αυτό το ματς θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ματέο Γκαρσία που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό Κυριάκο Ασλανίδη.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης:

«Μετά το ρεπό της Παρασκευής, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η προπόνηση του Σαββάτου ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόληψη και αποκατάσταση για το πρώτο, παιχνίδια τακτικής σε μικρούς χώρους για το δεύτερο γκρουπ).

Αύριο, Κυριακή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο») εν όψει του δεύτερου αγώνα με την FK Gomel στο Κλεάνθης Βικελίδης (27/07, 21:00), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League».

Λύση συνεργασίας με Ασλανίδη

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Κυριάκο Ασλανίδη και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».