Διαψεύδουν στην ΑΕΚ για Αλβάρο Γκονζάλες

Η ΑΕΚ διαψεύδει τα γαλλικά δημοσιεύματα που την θέλουν να εξετάζει την περίπτωση του 32χρονου στόπερ της Μαρσέιγ, Αλβάρο Γκονζάλες.

Διαψεύδουν στην ΑΕΚ για Αλβάρο Γκονζάλες

Κατηγορηματικά διαψεύδουν στην ΑΕΚ τις φήμες που την θέλουν να κινείται για την απόκτηση του Αλβάρο Γκονζάλες από τη Μαρσέιγ, κόντρα στα όσα ανέφεραν γαλλικά δημοσιεύματα.

Για τη συγκεκριμένη υπόδθεση η ιστοσελίδα «coeurmarseillais.fr» ανέφερε:

«Την ώρα που ο Αλβάρο Γκονζάλες, δεν υπολογίζεται από τη Μαρσέιγ, ακούει τις προσφορές που έχει. Ομάδες από Σαουδική Αραβία, Ισπανία και Μεξικό τον πολιορκούν, ενώ τώρα προστέθηκε και η ΑΕΚ. Ο Ισπανός απέρριψε τη Σαουδική Αραβία. Ακούστηκε στην ΑΕΚ για να ενισχύσει την άμυνα της.

Παράλληλα, ο ελληνικός σύλλογος φαίνεται να έχει στο στόχαστρο και τον Ντομαγκόι Βίντα της Μπεσίκτας. Ο Γκονζάλες έχει την ευχέρεια να διαλέξει τον επόμενο του σύλλογο. Προπονείται ατομικό και θέλει να βρει ρυθμό για να είναι έτοιμος».

Επί του θέματος λοιπόν, οι «κιτρινόμαυροι» τονίζουν πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ισπανό αμυντικό, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει προταθεί σε ομάδες από πολλούς διαφορετικούς ατζέντηδες.