Μπόνερ – Αστέρας Τρίπολης 0-2: Δεύτερη νίκη για τους Αρκάδες

Δύο στα δύο για τον Αστέρα Τρίπολης στη Γερμανία. Κέρδισε και την Μπόνερ με 2-0. 

Μπόνερ – Αστέρας Τρίπολης 0-2: Δεύτερη νίκη για τους Αρκάδες

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε 2-0 την Μπόνερ. Δεύτερη νίκη για τους Αρκάδες σε ισάριθμα φιλικά στη Γερμανία. Τα γκολ για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά πέτυχαν οι Κανελλόπουλος, Σονί στο β' ημίχρονο.

Ο Παπαδόπουλος ήταν στο τέρμα και οι Καρμόνα, Τασουλής, Καστάνιο, Αντζουλάς στην άμυνα. Σανταφέ, Στάνκο στη μεσαία γραμμή και οι Τιλίκα, Κρέσπι, Μπερτόλιο πίσω από τον Σονί.

Σουτ του Σανταφέ στο 1’ πέρασε άουτ όπως και η προσπάθεια του Τιλίκα στο 10’. Στο 18’ Σονί, Καρμόνα απείλησαν χωρίς αποτέλεσμα ενώ στο 19’ είχε ευκαιρία και ο Κρέσπι.

Στο 34' ο Μπερτόγλιο έχασε μεγάλη στιγμή για το 1-0 και στο 37' ήρθε η πρώτη ευκαιρία των Γερμανών.

Στο 43' ήρθε νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, με τους Γερμανούς αμυντικούς να αποκρούουν πάνω στη γραμμή σουτ του Σανταφέ.

Ο Σγουρής πέρασε στη θέση του Παπαδόπουλου, ο Κανελλόπουλος στη θέση του Σανταφέ, και ο Καπίγια στη θέση του Μπερτόλιο με την έναρξη του β’ ημιχρόνου.

Στο 54' ο Κανελλόπουλος βρήκε δίχτυα και σ' αυτό το φιλικό. Μετά από διπλή απόκρουση του τερματοφύλακα των Γερμανών σε σουτ των Σόνι και Καρμόνα, ο μέσος του Αστέρα έκανε το 1-0 για την ομάδα της Τρίπολης.

Στο 75' έγινε το 2-0, ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των Γκαρντάφσκι και Καρμόνα και ωραία τελική προσπάθεια του Σονί. Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 86' με τον Κρέσπι να σουτάρει άουτ.

* Στις 19.00 ακολουθεί η φιλική αναμέτρηση Siegburger SV 04 - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.