Ξανά σενάρια για Ζουνγκού και Ολυμπιακό

Στο τέλος Ιουλίου από τον Ολυμπιακό είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν ασχολούνται με τον 25χρονο μέσο της Αμιάν, αλλά το όνομα του ήρθε ξανά στην επικαιρότητα.

Ξανά σενάρια για Ζουνγκού και Ολυμπιακό

Η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό έχει στραφεί στα δύο παιχνίδια με τη Μπέρνλι. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως έχουν τελειώσει οι μεταγραφές για την ομάδα του Πειραιά. Τις επόμενες ημέρες είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν τουλάχιστον 1-2 κινήσεις για να ενισχυθεί το ρόστερ.

Στο μεταξύ ένα δημοσίευμα από το εξωτερικό έβαλε ξανά στο… κόλπο ποδοσφαιριστή της Αμιάν. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Μπονγκανί Ζουνγκού, ο οποίος είναι 25 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ως «εξάρι» και ως «οχτάρι». Ο Ολυμπιακός βέβαια φαίνεται πως έχει κλείσει τις θέσεις του με τις μεταγραφές των Νάτχο, Γκιγιέρμε.

Το δημοσίευμα του soccerladuma.co.za αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση 7 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Μπονγκανί Ζουνγκού. Για την απόκτηση του 25χρονου μέσου φέρεται να ενδιαφέρεται πολύ ζεστά και η Εσπανιόλ, η οποία επίσης έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του.

Στο μεταξύ ο ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό όλο αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα να έχει μείνει εκτός δράσης. Αναμένεται να επιστρέψει στο ματς του ερχόμενου σαββατοκύριακου με αντίπαλο τη Ρεμς. Τον Ζουνγκού, πάντως, τον γνωρίζει ο Μαρτίνς από την κοινή τους θητεία στην Γκιμαράες.

Θυμίζουμε ότι η περίπτωση του έχει απασχολήσει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και στο τέλος Ιουλίου. Πάλι τότε είχε γραφτεί στην Αφρική για πρόταση 7 εκατ. ευρώ. Από την πλατεία Αλεξάνδρας είχαν παραδεχτεί πως είχαν ασχοληθεί με τον Ζουνγκού, αλλά τα χρήματα που αξιώνει η Αμιάν είναι υπερβολικά. Τώρα το όνομα επανήλθε με το ρεπορτάζ να έχει τα ίδια στοιχεία. Οι Πειραιώτες έτσι κι αλλιώς έχουν ενισχυθεί σε αυτές τις θέσεις, ενώ αυτά τα χρήματα δεν μπορούν να τα πλησιάσουν.