Η προσωπικότητα του Βρσάλικο που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός

Ο Σίμε Βρσάλικο εκτός από το ότι έδειξε από την πρώτη στιγμή την ποιότητα του φανέρωσε και τις ηγετικές του ικανότητες που θα προσθέσει στον Ολυμπιακό.

Η προσωπικότητα του Βρσάλικο που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός

Ο Σίμε Βρσάλικο έχει λίγο καιρό στην ομάδα και προέρχεται από ένα πολύ μεγάλο πρωτάθλημα. Είναι ένας παίκτης με άλλες παραστάσεις και παίζοντας σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Ο Κροάτης στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα έπαιξε βασικός, αλλά φάνηκε ότι ακόμα είναι ανέτοιμος. Φάνηκε, όμως και η ποιότητα του. Δεν είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς σε έναν παίκτη ότι είναι από τις περιπτώσεις που θα βοηθήσουν αρκετά.

Δεν θεωρείται τυχαία, άλλωστε η σημαντικότερη μεταγραφή που έχει κάνει φέτος ο Ολυμπιακός. Θέλει ακόμα το χρόνο του για να μπορέσει να φτάσει στα επίπεδα που και ο ίδιος επιθυμεί.

Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι πως εκτός από έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή έχει προσθέσει στο ρόστερ του και μία μεγάλη προσωπικότητα. Έναν παίκτη που τον είχε ανάγκη η ομάδα και χρειάζεται να υπάρχει στα αποδυτήρια.

Ο ίδιος έδειξε πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στο κλαμπ. Έδειξε ότι θέλει να βγαίνει μπροστά και να βοηθάει με κάθε τρόπο. Όταν έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τη Μακάμπι ο Βρασάλικο κάθισε στον πάγκο. Σε κάποια στιγμή έγινε μία διακοπή του ματς, πήρε μπουκάλια με νερά και σηκώθηκε μαζί με το επιτελείο του Μαρτίνς για να δώσει νερό στους συμπαίκτες του. Δεν σταμάτησε από τον πάγκο να τους φωνάζει και να τους δίνει οδηγίες. Αν μη τι άλλο έδειξε ότι είναι μία μεγάλη προσωπικότητα και στην πορεία θα έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα.