Φόλενταμ - ΑΕΚ 1-2: Ανατροπή και δύο στα δύο στα φιλικά οι «κιτρινόμαυροι» (highlights)

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 της Φόλενταμ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας. Σκόρερ οι Αραούχο και Κοσίδης για τους «κιτρινόμαυρους» που ήταν πολύ καλοί στο δεύτερο 25λεπτο. 

Φόλενταμ - ΑΕΚ 1-2: Ανατροπή και δύο στα δύο στα φιλικά οι «κιτρινόμαυροι» (highlights)

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό τεστ προετοιμασίας της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 2-1 της Φόλενταμ στην Ολλανδία και μάλιστα με ανατροπή και έδειξαν αγωνιστική εξέλιξη. Ιδιαίτερα στο δεύτερο 25λεπτο, η Ένωση έδειξε εξαιρετικά στοιχεία.

Ο Ματίας Αλμέιδα χρησιμοποίησε ξανά δύο διαφορετικές ενδεκάδες, τις οποίες παρέταξε σε 3-4-3 και 3-5-2. Είδαμε και νέα πρόσωπα σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Γκενκ, ξεχώρισε ο Χρήστος Γιούσης στο 2ο μέρος.

Μόλις στο 4ο λεπτό, η ΑΕΚ γνώρισε την ψυχρολουσία, αφού από ένα τραγικό λάθος του Αθανασιάδη, ο Αντονούτσι έκανε το 1-0. Στο δεύτερο 25λεπτο, οι παίκτες του Αλμέιδα διατήρησαν την και στο 32’, ο Αραούχο ισοφάρισε. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε όταν η πίεση ψηλά έφερε τη μπάλα στον Φράνσον εκείνος ανατράπηκε και ο Κοσίδης με εύστοχο πέναλτι έκανε το 2-1.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο 1ο ημίχρονο: Αθανασιάδης, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Πινέδα, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο 2ο ημίχρονο: Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Μοχαμάντι, Κορνέζος, Χατζισαφί, Μιτάι, Μουστακόπουλος, Φράνσον, Άμραμπατ, Γιούσης, Κοσίδης