«Διαπραγματεύσεις της Μποταφόγκο με Τικίνιο»

Η Μποταφόγκο έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Τικίνιο σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι.

«Διαπραγματεύσεις της Μποταφόγκο με Τικίνιο»

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα, ο Τικίνιο Σοάρες ήταν αυτός που επί της ουσίας έφτιαξε το μοναδικό γκολ της ομάδας του. Από δικό του σουτ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Ζινκερνάγκελ σκόραρε ακολουθώντας τη φάση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε ότι τον έχει στις επιλογές του, αφού προτίμησε να τον ξεκινήσει βασικό στο πρώτο ματς για τα προκριματικά του Champions League. Την ίδια ώρα βουίζει η Βραζιλία για το ενδιαφέρον της Μποταφογκο για τον Τικίνιο.

Σήμερα (22/7) γίνεται χαμός δημοσιευμάτων στη χώρα του καφέ και σύμφωνα με αυτά η διοίκηση της Μποταφόγκο έχει ξεκινήσει διαπραγμάτευση με την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να προχωρήσει στην απόκτηση του. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Μποταφόγκο θέλει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς.

Η Μποταφόγκο είχε δώσει μεγάλη "μάχη" για να πάρει τον Ζαχάβι, αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Αυτή τη στιγμή έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του Τικίνιο και όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις τόσο με τον παίκτη όσο και με τον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το 2024.