ΠΑΟΚ: Φάκελος πωλήσεις, τι ισχύει για Αουγκούστο και Κούρτιτς

Υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξουν αποχωρήσεις από τον ΠΑΟΚ με τον Ντάγκλας Αουγκούστο να αποτελεί το πιο "καυτό" όνομα στην Βιτρίνα του Δικεφάλου. Τα δεδομένα για Κούρτιτς

ΠΑΟΚ: Φάκελος πωλήσεις, τι ισχύει για Αουγκούστο και Κούρτιτς

Ο ΠΑΟΚ έχει πατήσει για λίγο φρένο στις μεταγραφικές του υποθέσεις εστιάζοντας στο πρώτο παιχνίδι με την Λέφσκι Σόφιας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Παρόλα αυτά, στον Δικέφαλο του Βορρά εκτιμούν πως είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει κάποιος βασικός ποδοσφαιριστής και το πρώτο όνομα σε αυτήν την λίστα είναι του Ντάγκλας Αουγκούστο.

Δικαιολογημένα, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή σε εξαιρετική ηλικία (25 ετών) ο οποίος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με 4 γκολ και 4 ασίστ σε 36 συμμετοχές και μοιραία συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι ομάδα από την Αραβική Χερσόνησο προσέφερε στον Βραζιλιάνο συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων ευρώ και στους Θεσσαλονικείς το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να την απορριπτεί εκ των ων ουκ άνευ.

Εντούτοις, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Αουγκούστο και μάλιστα έχει εισηγηθεί την ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι το οποίο φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει μια και έχει ήδη έρθει σε επαφή με την μεριά του ποδοσφαιριστή.

Οι Ιταλοί και ο Κούρτιτς

Από την άλλη μεριά, υπάρχει και το ζήτημα του Γιάσμιν Κούρτιτς το οποίο είναι πιο σύνθετο. Αυτό, διότι ουσιαστικά ο 33χρονος Σλοβένος ανήκει ακόμα στην Πάρμα με τον ΠΑΟΚ να έχει αγοράσει το συμβόλαιό του.

Άρα, σε περίπτωση που έρθει κάποια πρόταση για τον διεθνή μέσο, ο ΠΑΟΚ δεν θα καρπωθεί κάποιο έσοδο, αλλά μόνο θα απαλλαγεί από το βαρύ του συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κούρτιτς έχει τραβήξει το βλέμμα ορισμένων ομάδων από την Ιταλία, οι οποίες θέλουν να τον φέρουν ξανά στην Serie A.