Άρης: Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Μάνου Γκαρθία

Ο Άρης φέρεται να ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Σπόρτινγκ Χιχόν για την απόκτηση του Μάνου Γκαρθία και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να κλείσει τη μεταγραφή του.

Άρης: Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Μάνου Γκαρθία

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση της μετακίνησης του Μάνου Γκαρθία στον Άρη, με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό να προβάρει πλέον τα «κιτρινόμαυρα».

Ο σύλλογος φέρεται να ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Σπόρτινγκ Χιχόν για το κόστος της μετακίνησης του παίκτη έναντι του ποσού των τριών εκατομμυρίων ευρώ και έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο Γκαρθία αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Γκαρθία ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 2015 στην Αγγλία και την Μάντσεστερ Σίτι, πριν τον αποκτήσει η Χιχόν το 2019. Στο διάστημα της πορείας του έχει αγωνιστεί επίσης με την μορφή δανεισμού στην Μπρέντα, την Τουλούζ αλλά και την Αλαβές.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν δανεικός στην Αλαβές, με την οποία κατέγραψε 2 ασίστ σε 25 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.