Ξαναέρχονται οι Σέρβοι για Μάριν

O Ερυθρός Αστέρας εξακολουθεί να έχει στο «στόχαστρο» του τον Μάρκο Μάριν.

Ξαναέρχονται οι Σέρβοι για Μάριν

Σύμφωνα με τα Μέσα από τη Σερβία, ο Ερυθρός Αστέρας συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να κάνει δικό του τον Γερμανό διεθνή ποδοσφαιριστή Μάρκο Μάριν, που αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι επαφές των Πειραιωτών με τον άλλοτε παίκτη της Τσέλσι, προκειμένου να υπάρξει μια συμβιβαστική λύση και να αποχωρήσει από το σύλλογο. Είναι το πιο βαρύ συμβόλαιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό, αφού φτάνει τα 1,2 εκατ. ευρώ.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει ένα τόσο «βαρύ» συμβόλαιο στον 29χρονο μεσοεπιθετικό, ωστόσο σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Σερβίας προκριθούν στους ομίλους του Champions League, τότε θα «φουσκώσουν» το «πορτοφόλι» τους με ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό και θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν στον παίκτη μία καλή προσφορά. Η συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαία διασυλλογικής διοργάνωσης, θα αποτελέσει τεράστιο δέλεαρ για την μετακόμιση του Μάριν στο Βελιγράδι και το «Μαρακανά». Ο Βούκοβιτς φαίνεται να έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στον συμπαίκτη του για τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα του εν λόγω συλλόγου με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επιθυμεί «διακαώς» την απόκτηση του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.