Άρης: Θέτει υποψηφιότητα ακόμη και για ενδεκάδα με Γκόμελ ο Ζερβινιό

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει ο Ζερβινιό ο οποίος θέτει υποψηφιότητα για την βασική ενδεκάδα του ματς του Άρη με την Γκόμελ

Άρης: Θέτει υποψηφιότητα ακόμη και για ενδεκάδα με Γκόμελ ο Ζερβινιό

Ο Χερμάν Μπούργος φαίνεται πως έχει καταλήξει στους εννιά από τους έντεκα της ενδεκάδας του Άρη για τον πρώτο αγώνα με την Γκόμελ για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League την Πέμπτη στο «Βικελίδης» (21:00).

Φανέλα βασικού θα πάρουν ο Κουέστα στο τέρμα, οι Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Πίρσμαν στην άμυνα, ο Ντουκουρέ στο κέντρο και οι Μαντσίνι, Ιτούρμπε και Γκρέι στην επίθεση. Από εκεί και πέρα, μία θέση στη μεσαία γραμμή διεκδικούν οι Ντιόπ και Νταμπό, ενώ την θέση στην επίθεση διεκδικούν Καμάτσο και Ζερβινιό. Ο Ιβοριανός μπορεί να μετρά μόλις λίγες μέρες στις προπονήσεις, αλλά δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και διεκδικεί με αξιώσεις την παρουσία του στο βασικό σχήμα.

Ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επιλογές για το πλάνο του στις δύο τελευταίες προπονήσεις πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Γκόμελ, η αποστολή της οποίας έχει φτάσει από χθες στη Θεσσαλονίκη.