ΠΑΟΚ: «Μέσα» ο Αντρίγια, ανυπομονεί ο Νάσμπεργκ

Ξεπέρασε το πρόβλημα ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς και θα είναι στην αποστολή για την Βουλγαρία, την ώρα που ο Ιβάν Νάσμπεργκ ανυπομονεί να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ. 

ΠΑΟΚ: «Μέσα» ο Αντρίγια, ανυπομονεί ο Νάσμπεργκ

Με την επιστροφή του Αντρίγια Ζίφκοβιτς στις προπονήσεις καθώς ξεπέρασε ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Λέφσκι Σόφιας (21/7). Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζει τον Σέρβο άσο για την ενδεκάδα, ενώ αποφάσισε να γίνουν όλες οι προπονήσεις στην Θεσσαλονίκη και να μην κάνει πρόβα η ομάδα στο γήπεδο της Λέφσκι την παραμονή του αγώνα.

Την ίδια ώρα στη Νορβηγία ο Ιβάν Νάσμπεργκ μετράει τις μέρες για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του από την Βαλερένγκα στον ΠΑΟΚ και να μπορέσει έτσι ο αμυντικός που έχουν επιλέξει οι Θεσσαλονικείς να ενταχθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Νάσμπεργκ δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ αποτελεί μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, ενώ ένας μικροτραυματισμός μάλλον δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί με τη νορβηγική ομάδα έως τη λήξη του συμβολαίου του και τη μετακόμισή του στην Ελλάδα.