«Πολύτιμος για Ολυμπιακό ο Τικίνιο» - Στο κόλπο της απόκτησής του και η Αλ Φαγιά

Πολύ δύσκολη θεωρούν στην Βραζιλία την προσπάθεια της Μποταφόγκο για τον Τικίνιο. Τι αναφέρουν ως απάντηση του Ολυμπιακού.  Νέα ρεπορτάζ για ενδιαφέρον της Αλ Φαγιά από την Σαουδική Αραβία. 

«Πολύτιμος για Ολυμπιακό ο Τικίνιο» - Στο κόλπο της απόκτησής του και η Αλ Φαγιά

Είναι γνωστό ότι η Μποταφόγκο μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της να αποκτήσει τον Εράν Ζάχαβι που επέστρεψε στην πατρίδα του, επιχείρησε να επαναπατρίσει τον Τικίνιο είτε με δανεισμό είτε με άλλο τρόπο. Όμως δεν τα έχει καταφέρει και όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στην Βραζιλία είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ την Κυριακή (17/7) στην πατρίδα του Βραζιλιάνου άσου του Ολυμπιακού, «η Μποταφόγκο προσπάθησε να δανειστεί τον Τικίνιο από την ελληνική ομάδα, αλλά πήρε την απάντηση ότι ο παίκτης είναι πολύτιμος στο πλάνο του προπονητή και ότι θα μπορούσε να γίνει συζήτηση μόνο για πώληση με μεγάλο ποσό».

Είτε ισχύουν είτε όχι όλα αυτά, το ουσιώδες είναι ότι η προσπάθεια της Μποταφόγκο για τον Τικίνιο δεν είχε ευτυχές τέλος για τους Βραζιλιάνους. Έχει αναφερθεί επίσης ότι για τον στραίκερ του Ολυμπιακού έχει δείξει ενδιαφέρον και η Ιντερνασιονάλ, αλλά χωρίς να έχει γίνει κάτι ούτε με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε.

Στη Σαουδική Αραβία, πάντως, επιμένουν ότι η Αλ Φαγιά βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Τικίνιο και επιχειρεί να αγοράσει τον παίκτη, δίχως να έχει προκύψει πάντως έως τώρα κάποια εξέλιξη.