Ζερβίνιο: «Να βάλω το όνομα μου στην ιστορία της ομάδας - Θέλω ένα τρόπαιο με τον Άρη» (vid)

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ζερβίνιο στο επίσημο κανάλι του Άρη

Ζερβίνιο: «Να βάλω το όνομα μου στην ιστορία της ομάδας - Θέλω ένα τρόπαιο με τον Άρη» (vid)

Ο Ζερβίνιο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι του Άρη και τόνισε πως έχει μεγάλο κίνητρο στους κίτρινους, θέλει να γράψει τ' όνομά του στην ιστορία του συλλόγου και παράλληλα να κατακτήσει ένα τρόπαιο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Άρη για το καλωσόρισμα. Ο Άρης είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δικούς μου ανθρώπους που με βοήθησαν, τον μάνατζερ μου αλλά και τον δικηγόρο μου μα περισσότερο τον πρόεδρο του Άρη ο οποίος έκανε μεγάλη προσπάθεια για να με φέρει στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και μ’ έπεισε να έρθω στον Άρη», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ήρθα στον Άρη γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Έχω υψηλό κίνητρο και μεγάλη φιλοδοξία. Θέλω να συνδέσω το όνομά μου με την ιστορία του Άρη και να κάνουμε κάτι καλό. Πέρυσι ήμουν στην Τουρκία, αντιμετώπισα έναν σοβαρό τραυματισμό αλλά δεν σημαίνει τίποτε γιατί τώρα είμαι καλά. Θέλω να δικαιώσω τους φίλους του Άρη, αλλά και τον πρόεδρο ο οποίος μου ανέλυσε το project της ομάδας. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και θέλω να γράψω το όνομά μου στην ιστορία του Άρη, κατακτώντας έναν τίτλο».

Αναφορικά με τις πληροφορίες που πήρε, απάντησε: «Πήρα πληροφορίες από τον Μπακασέτα καθώς ήμασταν μαζί πέρυσι στην Τουρκία και μου είπε τα καλύτερα λόγια για το κλαμπ, για την ομάδα, τους φιλάθλους και την πόλη. Μίλησα με τον πρόεδρο ο οποίος μου εξήγησε πολλά όπως για την τρέλα των οπαδών. Θέλω να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε αλλά και στην αγάπη του κόσμου. Να ανταποδώσω. Ερχόμενος στη Θεσσαλονίκη δεν ήμουν χαμογελαστός γιατί προερχόμουν από ένα πραγματικά δύσκολο ταξίδι. Τώρα έχω μεγάλο κίνητρο στον Άρη».

Για τους συμπαίκτες του είπε: «Με τον Ιτούρμπε ήμασταν μαζί στη Ρόμα για έναν χρόνο περίπου, κάναμε καλά πράγματα εκεί κι ελπίζω να γίνει το ίδιο και στον Άρη. Μίλησα επίσης τόσο με τον Ντουκουρέ όσο και με τον Νταμπό με τους οποίους είμαστε φίλοι και μου έδωσαν αρκετά καλά στοιχεία».