Ολυμπιακός: Στόχος να είναι πανέτοιμος ο νέος εξτρέμ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Αυγούστου

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει έναν εξτρέμ για να είναι έτοιμος για τον γ’ προκριματικό γύρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αρχές Αυγούστου. Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο της Χέρτα και η στάση των Βερολινέζων.

Ολυμπιακός: Στόχος να είναι πανέτοιμος ο νέος εξτρέμ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Αυγούστου

Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο είναι ξεκάθαρα στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης. Ο 24χρονος Βέλγος εξτρέμ που συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της Χέρτα, δεν είναι σε καμία περίπτωση μία εύκολη υπόθεση και αυτό είναι κάτι που το γνώριζαν εξ αρχής στο λιμάνι.
Πρόκειται για έναν εξτρέμ, ο οποίος αν βγει διαθέσιμος στην αγορά, τότε θα πέσει... κόσμος και κοσμάκης πάνω του για να τον κάνει δικό του. Ήδη η Μπριζ φημολογείται ότι τον θέλει σαν τρελή. Μια Μπριζ που - θυμίζουμε - έχει περάσει απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοικτή γραμμή με την Χέρτα και τον παίκτη, οι Βερολινέζοι έβγαζαν μία διάθεση ότι δεν τρελαίνονται να τον δώσουν τώρα, αλλά αυτό που έχει σημασία για τους Πειραιώτες δεν είναι τίποτε άλλο από το να καταφέρουν να φέρουν τον βασικό winger το συντομότερο δυνατόν.

Όχι φυσικά για να προλάβει να μπει στη λίστα την Τρίτη (19/7), όπου επιτρέπονται δύο αλλαγές (σ.σ. θα ήταν ευχής έργον να συνέβαινε κάτι τέτοιο), αλλά κυρίως για να προετοιμαστεί σε όλα τα επίπεδα (φυσική κατάσταση, αγωνιστική ετοιμότητα) για τον γ’ προκριματικό γύρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται. Υπάρχει λοιπόν η αίσθηση ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να φέρουν τον νέο εξτρέμ όχι τον Αύγουστο, αλλά μέσα στον Ιούλιο...

Εννοείται ότι δεν είναι μόνο ο Λουκεμπάκιο στη λίστα...