Αλμέιδα: «Βλέπω διάθεση απ’ όλους, να παίξουμε όπως αξίζει στην Ιστορία της ΑΕΚ»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις μετά τη φιλική νίκη με 2-0 επί της Γκενκ.

Αλμέιδα: «Βλέπω διάθεση απ’ όλους, να παίξουμε όπως αξίζει στην Ιστορία της ΑΕΚ»

Ο Ματίας Αλμέιδα έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ στο πρώτο της φιλικό απέναντι στην Γκενκ. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν κρατάει μόνο τη νίκη με 2-0, αλλά και τη διάθεση που έβγαλαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρώτα από όλα χαίρομαι που είμαι εδώ. Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι μετά από πολλές προπονήσεις. Βλέπω μια καταπληκτική διάθεση από όλους, προσπαθούσαμε να φτιάξουμε ένα όμορφο γκρουπ που για μένα είναι σημαντικό. Θέλουμε ένα γκρουπ με υγιή ανταγωνισμό και αποφάσισα πριν από 24 ώρες αυτούς που θα παίξουν».

«Δεν θα επικεντρωθώ σε ένα σύστημα. Θέλω να δω σε τι σύστημα θα παίζουν καλύτερα και θα αποδώσουν οι παίκτες καλύτερα. Πιστεύω να παίζουμε όπως αξίζει στην ιστορία της ομάδας. Κάποιες φορές θα παίζουμε καλά, κάποιες άσχημα και κάποιες πολύ άσχημα, αλλά πάντα πρέπει να προσπαθείς σκληρά. Τα παιδιά ανταποκρίνονται και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

«Ο μόνος που έχει παίξει μαζί μου είναι ο Πινέδα. Έχει λιγότερο από 48 ώρες, ο ίδιος γνωρίζει το σύστημα και πώς θέλω να παίζει, αλλά θέλει χρόνο με τους συμπαίκτες του».