Ολυμπιακός: Ο Κιμ της Φενέρ προς Ρεν και ο «αντι-Κιμ» που λέγεται... Σεμέδο!

Πιο κοντά από ποτέ είναι ο Ολυμπιακός να ξεμπλέξει οριστικά με τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος απασχολεί σοβαρά την Φενέρμπαχτσε. Ποιος ο ρόλος του Κιμ των «καναρινιών» στην υπόθεση.

Ολυμπιακός: Ο Κιμ της Φενέρ προς Ρεν και ο «αντι-Κιμ» που λέγεται... Σεμέδο!

Σε μεταγραφικό... οργασμό βρίσκονται στην Φενέρμπαχτσε, τόσο στο «πάρε», όσο και στο «δώσε».

Τούτες τις ώρες η ομάδα της Κωνσταντινούπολης είναι σε ανοικτή γραμμή με την Ρεν για να ολοκληρώσει την πώληση του Μιν Τζάε Κιμ. Ο Νοτιοκορεάτης στόπερ βρίσκεται πολύ κοντά στην γαλλική ομάδα, η οποία μπήκε σφήνα στην προσπάθεια που έκανε η Νάπολι για να τον αποκτήσει.

Η Ρεν λέγεται ότι προσφέρει 19,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του και κάπου εκεί εμφανίζεται ο... Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος στόπερ αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιρικούς «έρωτες» του Ζόρζε Ζεσούς.

Ο νέος τεχνικός της Φενέρμπαχτσε σίγουρα προβληματίζεται με την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του Σεμέδο, αλλά σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο τον θεωρεί ως τον ιδανικότερο αντικαταστάτη του Κιμ για το κέντρο της άμυνας.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, ώστε να ξεμπλέξει οριστικά με τον Πορτογάλο στόπερ, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο βρισκόταν στο ρεπορτάζ για λόγους μη αγωνιστικούς.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κιμ στην Ρεν, τότε αμέσως αναμένεται να ενεργοποιηθεί το πλάνο της απόκτησης με τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Υπάρχουν κι άλλοι αμυντικοί που αρέσουν στον Ζόρζε Ζεσούς, αλλά ο στόπερ του Ολυμπιακού είναι εκείνος που μπορεί να αποκτηθεί άμεσα.

Αναμένουμε λοιπόν σε λίγες μέρες τις οριστικές εξελίξεις, με τον Σεμέδο να έχει πλέον σοβαρές πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στην Κωνσταντινούπολη.