Το περιβραχιόνιο και στον Λάζαρο!

Μπορεί να ήρθε φέτος στον Ολυμπιακό, όμως ο διεθνής άσος βρίσκεται στην πεντάδα των αρχηγών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το περιβραχιόνιο και στον Λάζαρο!

Η μεταγραφή που προκάλεσε το μεγαλύτερο θόρυβο το φετινό καλοκαίρι είναι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο 31χρονος εξτρέμ άφησε την ΑΕΚ για τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να προκαλέσει πολλές συζητήσεις η απόφαση του. Για τον ίδιο τον Λάζαρο ήταν ένα όνειρο να καταφέρει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ποτέ δεν έκρυψε πως είναι οπαδός του Ολυμπιακού, ενώ έχει καταφέρει να ξεκινήσει δυναμικά την καριέρα του στους ερυθρόλευκους. Ο Λάζαρος με τέσσερα γκολ στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια αποδεικνύει ότι είναι μία πολύ σημαντική προσθήκη, ενώ και ο ίδιος πατάει ακόμα πιο γερά στα πόδια του.

Εδώ και μερικές ημέρες έχουν βγει οι αρχηγοί των «ερυθρόλευκων» για τη νέα σεζόν. Ο Χριστοδουλόπουλος είναι ανάμεσα τους. Είναι πέμπτος στη σχετική ιεραρχία, αλλά έχει σημασία πως βρίσκεται ανάμεσα στους αρχηγούς.

Ο πρώτος αρχηγός είναι ο Κώστας Φορτούνης όπως είναι γνωστό, άλλωστε και ακολουθούν οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Βασίλης Τοροσίδης. Τέσσερις Έλληνες και ο Ομάρ στην πεντάδα και είναι αλήθεια ότι είχε καιρό να συμβεί κάτι τέτοιο.