Ατρόμητος: Κι επίσημα δικός του ο Ντάνι Σουάρεθ

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο Ισπανό αμυντικό, Nτάνι Σουάρεθ ανακοίνωσε ο Ατρόμητος

Ατρόμητος: Κι επίσημα δικός του ο Ντάνι Σουάρεθ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενο ρεπορτάζ ο Ντάνι Σουάρεθ είχε υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με την ΠΑΕ Ατρόμητος και πέρασε επιτυχώς τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπογράφοντας εν τέλει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό και άριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας από τη διετία 2019-2021 που αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης με τον οποίο σε 55 αγώνες σημείωσε 4 γκολ, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν κάτοικος Σαουδικής Αραβίας για λογαριασμό της Άμπα Κλαμπ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ντάνιελ Σουάρεθ Γκαρθία Οσόριο (Ντάνι Σουάρεθ) για τον επόμενο χρόνο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα έτος.

Ο Ντάνι Σουάρεθ είναι γεννημένος στις 5 Ιουλίου του 1990 στη Μαδρίτη, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και τα πρώτα του βήματα τα πραγματοποίησε στις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης φτάνοντας μέχρι και τη δεύτερη ομάδα, ενώ στη συνέχεια είχε ένα μικρό πέρασμα από την Πονφεραντίνα.

Τον Φεβρουάριο του 2017 μετακόμισε στην Πολωνία υπογράφοντας την Γκόρνικ στην οποία παρέμεινε μέχρι τον Ιούλιο του 2019. Σε αυτή την περίοδο αποτέλεσε βασικό στέλεχος του πολωνικού συλλόγου, καταγράφοντας 94 συμμετοχές και 10 γκολ παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται ως αμυντικός. Μάλιστα, αποτέλεσε παίκτη-κλειδί ώστε η Γκόρνικ να πραγματοποιήσει την καλύτερη πορεία της ιστορίας της, φτάνοντας μέχρι και τα προκριματικά του Europa League.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και αποτέλεσε και πάλι βασικό στέλεχος των Αρκάδων, έχοντας σε αυτή τη διετία 55 συμμετοχές και πέντε γκολ.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με την Άμπα Κλαμπ».