Επίσημο: Οριουέλα και Λούκιτς στον Απόλλωνα Σμύρνης

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τρίτη (21/8) τους δύο παίκτες, αφήνοντας αιχμές για «αρπακτικά» που μπήκαν... σφήνα στην περίπτωση του Αργεντινού Οριουέλα!

Επίσημο: Οριουέλα και Λούκιτς στον Απόλλωνα Σμύρνης

Δύο νέα μέλη αριθμεί από την Τρίτη (21/8) το έμψυχο δυναμικό του Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του 26χρονου Αργεντινού αμυντικού Ματίας Οριουέλα Μπονίνο και του 24χρονου Κροάτη στόπερ Αντρέι Λούκιτς.

Ειδικά για την περίπτωση του πρώτου, πάντως, η ΠΑΕ άφησε σαφείς αιχμές, κάνοντας λόγο για 24ωρη εξαφάνιση του ποδοσφαιριστή από το ξενοδοχείο και για «αρπακτικά» που θέλησαν να χαλάσουν τη μεταγραφή!

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα για τον Οριουέλα:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Ματίας Οριουέλα Μπονίνο. Γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου 1992, αγωνίζεται ως αμυντικός και έχει παίξει σε Τέμπερλει, Τίγκρε, Εστουδιάντες, Κίλμες και Μορόν.

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που έφερε στην Ελλάδα ο Απόλλωνας, εξαφανίστηκε για εικοσιτέσερις ώρες από το ξενοδοχείο, άλλα τελικά υπέγραψε στην ομάδα μας κόντρα στη θέληση "αρπακτικών" που προσπαθούν να κάνουν δουλειές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο σε βάρος ομάδων και ποδοσφαιριστών».

Η ανακοίνωση για τον Λούκιτς:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Κροάτη ποδoσφαιριστή Άντρει Λούκιτς. Γεννημένος στις 2 Απριλίου 1994, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μπράγκα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Όσιγεκ και Σιμπάλια».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας