Ολυμπιακός: Αποθεώνουν Τικίνιο στην Βραζιλία

Ανάμεσα στους κορυφαίους Βραζιλιάνους σκόρερ της Ευρώπης συμπεριλαμβάνουν στην πατρίδα του τον Τικίνιο, με Μποταφόγκο και Ιντερνασιονάλ να επιμένουν για τον στράικερ του Ολυμπιακού. 

Ολυμπιακός: Αποθεώνουν Τικίνιο στην Βραζιλία

Ο Τικίνιο Σοάρες βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες της Μποταφόγκο και της Ιντερνασιονάλ, όπως πιθανώς και ανάμεσα σε άλλες ομάδες της πατρίδας του, με τον Βραζιλιάνο άσο του Ολυμπιακού να θεωρείται από τους συμπατριώτες του ως εγγυημένη επιλογή για το σκοράρισμα, με όσα έχει πετύχει κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην Πόρτο, όπως και στην περσινή σεζόν στην Ελλάδα.

Για τον Τικίνιο υπήρξαν αφιερώματα στην Βραζιλία με αφορμή το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από τις ομάδες της χώρας του και τον έχουν μέσα στην κορυφαία πεντάδα Βραζιλιάνων σκόρερ απ' όσους παίκτες αγωνίζονται στην Ευρώπη.

Και το κάνουν με στοιχεία, με βάση τα γκολ που σημείωσαν οι Βραζιλιάνοι της Ευρώπης την προηγούμενη χρονιά. Κι ο Τικίνιο είναι πιο πάνω, με τα 14 γκολ του στον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις από Νεϊμάρ και Ζεσούς!

Στη συγκεκριμένη λίστα ο Αρτούρ Καμπράλ της Βασιλείας είναι στην κορυφή με 29 γκολ και πιο πίσω ο Βινίσιους της Ρεάλ και Εβανίλσον της Πόρτο να έχουν από 21 τέρματα. Ο Εβάντερ της Μίντιλαντ με 16 και οι Λίνο της Ζιλ Βιθέντε και Τικίνιο του Ολυμπιακού με 14. Με τον Ζεσούς να είχε 13 με την Σίτι και τον Νεϊμάρ 12 με την Παρί, όπως και οι Άντονι με Άγιαξ και Τετέ με Σαχτάρ και Λιόν.