Τσόλακ: «Είχα πολλές προτάσεις, αλλά τελείωσαν όλα όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς»

Ο Αντόνιο Τσόλακ εξήγησε ότι ήταν αρκετά πιεστικός ως προς το να γίνει η μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στην Ρέιντζερς.

Τσόλακ: «Είχα πολλές προτάσεις, αλλά τελείωσαν όλα όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς»

Μία μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρέιντζερς.

Αναλυτικά:

Για την ιστορία της ποδοσφαιρικής ζωής του: «Η ζωή μου είναι έτσι, ποτέ δεν ήταν εύκολη, πέρασα δύσκολα μέχρι να μεγαλώσω και χρειάστηκε να παλέψω σκληρά για να τα καταφέρω. Στο ποδόσφαιρο μερικές φορές ως δανεικός δεν έχεις πάντα την τύχη, αλλά όποτε μείνω σε μια ομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα πετυχαίνω πολλά».

Για να μπει στο Άιμπροξ: «Ανυπομονώ πραγματικά για να ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια. Θέλω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο στη Ρείντζερς και να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Το ποδόσφαιρο μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο, παίζει μεγάλο ρόλο το που αισθάνεσαι χαρούμενος. Είμαι ανοιχτόμυαλος και ανοιχτόκαρδος. Μου αρέσει να γνωρίζω νέους ανθρώπους και να ζω νέα εμπειρίες στη ζωή. Γενικά, θέλεις να ανήκεις εκεί όπου μπορεί να νιώθεις περισσότερο σαν το σπίτι σου. Και νομίζω ότι το έχω ήδη βρει στη Ρέιντζερς».

Για το αν είχε άλλες προτάσεις: «Δέχθηκα τόσα πολλά μηνύματα και τόση υποστήριξη που νιώθω κομμάτι της οικογένειας, νιώθω ήδη σαν στο σπίτι μου. Υπήρχαν κι άλλες προτάσεις αλλά όταν έμαθα για το ενδιαφέρον των Ρέιντζερς, υπήρχε μόνο μία επιλογή για μένα. Ήρθα σε έναν τεράστιο σύλλογο, θα έλεγα μια ομάδα-θεσμό. Όλοι γνωρίζουν την Ρέιντζερς. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Για μένα δεν υπήρχε άλλη επιλογή».