Χασάν: «Θα παλέψω για τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Αιγύπτιος επιθετικός εμφανίστηκε αποφασισμένος να πετύχει στην ομάδα του Πειραιά. Ποιες οι πρώτες του εντυπώσεις από το Ρέντη.

Χασάν: «Θα παλέψω για τον Ολυμπιακό» (vid)

Εδώ και λίγες ημέρες ο Αχμέντ Χασάν είναι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει ήδη πιάσει δουλειά στο Ρέντη και δείχνει μάλιστα να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Ο Χασάν μίλησε στην κάμερα του OlympiacosTV κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών.

«Μου αρέσουν όλα όσα έχω βρει στο σύλλογο, πρόκειται για ένα μεγάλο κλαμπ. Όλοι μου μιλούσαν γι’ αυτόν πριν να βρεθώ εδώ και ήταν όλα αλήθεια. Όταν έφτασα εδώ τα βρήκα όλα εκπληκτικά, οι προπονήσεις είναι καταπληκτικές, τα γήπεδα, τα αποδυτήρια όλα είναι υπέροχα», είπε αρχικά ο Χασάν μιλώντας για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα.

Όσον αφορά στην υπόσχεση που θα δώσει στον κόσμο τόνισε: «Θέλω να πω ότι θα δώσω όλα όσα μπορώ και ότι είμαι έτοιμος να παλέψω πολύ. Θα τα δώσω όλα στην προπόνηση για να δείξω ποιος είμαι, να δείξω την ποιότητα μου στον προπονητή. Μπορώ μόνο να πω πως θα παλέψω και ότι σε κάθε παιχνίδια θα τα δίνω όλα για να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει», υπογράμμιζε ο Αχμέντ Χασάν.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media της ΠΑΕ Ολυμπιακός: