Ολυμπιακός: Περιζήτητος στην Βραζιλία ο Τικίνιο

Ενδιαφέρον και από την Ιντερνασιονάλ για τον Τικίνιο του Ολυμπιακού, πέραν από αυτό της Μποταφόγκο. 

Ολυμπιακός: Περιζήτητος στην Βραζιλία ο Τικίνιο

Ο Τικίνιο Σοάρες έχει κάνει σημαντική καριέρα στην Ευρώπη με την Πόρτο, το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην «γηραιά ήπειρο» για να παίξει με τον Ολυμπιακό, αλλά στην πατρίδα του ονειρεύονται να τον έχουν ξανά κοντά τους.

Ο στράικερ των πρωταθλητών Ελλάδας έχει δεχτεί το ενδιαφέρον από δύο ομάδες της Βραζιλίας, καθώς εκτός από την Μποταφόγκο που επιχείρησε (ή συνεχίζει) να τον αποκτήσει με δανεισμό ή συνιδιοκτησία, προέκυψε και η Ιντερνασιονάλ. Η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, σύμφωνα με τοπικά ρεπορτάζ, βλέπει με πολύ καλό μάτι την περίπτωση απόκτησης του Τικίνιο και φέρεται διατεθειμένη να συζητήσει με τον Ολυμπιακό πιθανούς όρους συμφωνίας.

Ο Τικίνιο συνεχίζει την προετοιμασία του για τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού με την Μακάμπι, σκόραρε στο πρόσφατο φιλικό με τον Άρη και προς το παρόν σκέφτεται πώς θα βοηθήσει την ομάδα του. Τί μπορεί να προκύψει θα το δούμε, με τον Ολυμπιακό να έχει πλέον τέσσερις σέντερ φορ (Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ, Τικίνιο, Χασάν) έχοντας βγάλει πέρυσι όλη τη σεζόν μόνο με δύο. Λογικά φέτος θα έχει τρεις, άρα ένας εκ των Τικίνιο ή Χασάν (που καλοβλέπουν οι Τούρκοι) είναι στο πλάνο για αποχώρηση. Με τους κατάλληλους όρους βέβαια.