Ολυμπιακός: Εξελίξεις για Κούντε-Χασάν

Στην Αθήνα βρίσκεται ο μάνατζερ του Πιερ Κούντε τον οποίο θέλει η Μπόχουμ, ενώ ο Αχμέντ Χασάν έχει προταθεί στην Μπασάκσεχιρ. Η στάση του Ολυμπιακού. 

Ολυμπιακός: Εξελίξεις για Κούντε-Χασάν

Στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται για τους αγώνες με την Μακάμπι Χάιφα, αλλά τα μεταγραφικά είναι πάντα σε εξέλιξη τόσο για αφίξεις όσο και για αποχωρήσεις.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις για δύο παίκτες που έκαναν ολόκληρο το στάδιο της προετοιμασίας, με τον Πιερ Κούντε να αποκαλύπτει την άφιξη στην Αθήνα του εκπροσώπου του δίχως να αναφέρει άλλες λεπτομέρειες. Είναι, όμως, γνωστό το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει εδώ και καιρό από την Μπόχουμ για τον Καμερουνέζο μέσο που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα και φυσικά πρέπει να φέρει καλή πρόταση για να φύγει. Είτε από την γερμανική ομάδα είτε από άλλη ενδιαφερόμενη.

Την ίδια ώρα ρεπορτάζ στην Τουρκία τονίζουν ότι ο Αχμέντ Χασάν έχει προταθεί στην Μπασακσεχίρ που εξετάζει την περίπτωση απόκτησής του και είναι έτσι πιθανό το ενδεχόμενο επιστροφής του Αιγύπτιου σέντερ φορ στην Τουρκία, μετά τον περσινό δανεισμό του στην Κόνιασπορ. Και σε αυτή την υπόθεση, βεβαίως, το τίμημα που θα απαιτηθεί από την πλευρά του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι ιδιαίτερα υψηλό.