Ολυμπιακός: Ο Ελ Γκάζι δεν είναι άγνωστος στον Πειραιά

Ο Ζόρζε Μέντες φέρεται να πρότεινε στον Ολυμπιακό τον Ανουάρ Ελ Γκάζι της Άστον Βίλα, έναν εξτρέμ που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ολυμπιακός: Ο Ελ Γκάζι δεν είναι άγνωστος στον Πειραιά

Για ακόμη ένα καλοκαίρι το όνομα του Ανουάρ Ελ Γκάζι εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο 27χρονος Ολλανδός (με μαροκινές ρίζες) εξτρέμ έχει συμβόλαιο με την Άστον Βίλα έως το καλοκαίρι του 2023. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να δοθεί δανεικός από τους «χωριάτες».

Ωστόσο, οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι η Άστον Βίλα δεν τον έχει στα πλάνα της, κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν δόθηκε δανεικός στην Έβερτον. Αυτή τη στιγμή ο Ελ Γκάζι συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της Βίλα, αλλά οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι ο μεγαλοατζέντης Ζόρζε Μέντες ψάχνεται να του βρει ομάδα. Φέρεται λοιπόν – σύμφωνα με τα όσα λένε στο Νησί – ότι μεταξύ άλλων τον έχει προτείνει και στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, συμπλήρωναν ότι επειδή το όνομα του Ελ Γκάζι είχε παίξει δυνατά στο παρελθόν για τους Πειραιώτες και ο ίδιος ο παίκτης είχε παραδεχτεί ότι είχε φτάσει πολύ κοντά στη μεταγραφή του, το πιθανότερο σενάριο είναι να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός μαζί του, γιατί γενικότερα κάνει «γκελ» στον ερυθρόλευκο οργανισμό.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν προκύπτει κάτι από την ΠΑΕ για τον Ελ Γκάζι. Δεν επιβεβαιώνεται κάτι περί νέου ενδιαφέροντος προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Σε γενικές γραμμές ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ, μιλώντας παράλληλα με τον Ζοβάνε Καμπράλ της Σπόρτινγκ, αλλά και με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.