AEK: «Δεν δίνουμε ούτε... σεντ για την αμοιβή του... διπλο-τριπλοθεσίτη Κλάτενμπεργκ!»

Η ΑΕΚ που μειοψήφισε αναφορικά με το θέμα της παραμονής Κλάτενμπεργκ στην θέση του αρχιδιαιτητή, τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας επιτροπής εργασίας από την Λίγκα (χωρίς την συμμετοχή του Άγγλου) για την επαγγελματική διαιτησία, ενώ δεν προτίθεται να συνεισφέρει στην αμοιβή του ούτε ...σεντ όπως διαμηνύθηκε στο Δ.Σ. της Super League.

AEK: «Δεν δίνουμε ούτε... σεντ για την αμοιβή του... διπλο-τριπλοθεσίτη Κλάτενμπεργκ!»

Από τις ομάδες που μειοψήφισαν στο Δ.Σ της Super League στο θέμα της παραμονής του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ηγεσία της ΚΕΔ ήταν η ΑΕΚ.

Εκεί η «Ένωση» επανέλαβε την ήδη γνωστή της θέση:

«Λέμε "όχι" στην παραμονή Κλάτενμπεργκ, που ολοκλήρωσε μία άκρως αποτυχημένη θητεία.

Ο "διπλο-τριπλοθεσίτης" Κλάτενμπεργκ, ΔΕΝ βοήθησε την Ελληνική διαιτησία να παρουσιάσει καμμία πρόδο, ΔΕΝ ανέδειξε ούτε έναν νέο διαιτητή, ΔΕΝ είδαμε κανένα βήμα μπροστά, επί θητείας του. Κι όλα αυτά με μισθό 500.000 ευρω!!!»

Aναφοριά με το θέμα της «ελληνοποίησης» του και έγινε η απόπειρα να γίνει αναφορά σε «ελληνοποίηση» και του Μπένετ, η θέση της ΑΕΚ μέσω του εκπροσώπου της Γιώργου Κοσμάς ήταν ότι ο Μπένετ, ως υπευθυνος για τους παρατηρητές, έμεινε μακριά από επαφές και ...στενές σχέσεις.

Μάλιστα ζήτησε αν κάποιος ξέρει κάτι διαφορετικό γι αυτόν να το μεταφέρει και...ουδείς απάντησε.

Τόνισε επίσης πως η Λιγκα μπορεί να προτείνει, να επιδιώξει να υπάρξουν κι άλλα ονόματα-προτάσεις στο τραπέζι (από UEFA ή FIFA) όμως δεν μπορεί να αποφασίσει γι αυτό το θέμα (του αρχιδιαιτητή).

«Να πράξουμε θεσμικά, καταστατικά και σύννομα», υπογράμμισε.

Για το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας, η ΑΕΚ είναι υπερ της δημιουργίας επιτροπής εργασίας από την Λίγκα, όχι όμως με συμμετοχή Κλάτενμπεργκ.

Εν τω μεταξύ στην τοποθέτηση του προέδρου του Παναθηναϊκού κ. Αλαφούζου - που είπε ότι ο ΠΑΟ προτίθεται να συνεισφέρει «μυστικά» , αν απαιτηθεί, για να συμπληρωθεί το ποσό της αμοιβής Κλατενμπεργκ και «να προσληφθεί (!!!) από την Λίγκα για να οργανώσει την επαγγελματική διαιτησία για του χρόνου με 240.000" (σ. πρόταση Μαρινάκη), ο κ. Κοσμάς τόνισε ότι «η ΑΕΚ δεν θα δώσει ούτε σεντ!!!»