Τόμας για ΠΑΟΚ: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»!

Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός, Μπράντον Τόμας που αφίχθη στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, χαρακτήρισε τον «Δικέφαλο» ως τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα.

Τόμας για ΠΑΟΚ: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»!

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ λόγω της μεταγραφής του Αντόνιο Τσόλακ στην Ρέιντζερς.

Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός αφίχθη το μεσημέρι της Τρίτης (12/7) και θα πάει κατευθείαν για ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, τότε θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που είναι για 1+1.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και που υπογράφω στον ΠΑΟΚ».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι γίνεται ο τρίτος ποδοσφαιριστής από την Μαγιόρκα που θα γίνει κάτοικος Τούμπας μετά τους Τόνι Γκονζάλες και Σάστρε, απάντησε: «Έχω ήδη μιλήσει με τον Σάστρε, γνωρίζω και τον Τόνι Γκονζάλες, από τότε που ήμουν μικρός στη Μαγιόρκα. Είναι κι εκείνος πολύ χαρούμενος από το πέρασμα το στην ομάδα και το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει και με μένα».