«Βόμβα» με Ζερβίνιο ο Άρης!

Σε συμφωνία με τον σπουδαίο Ιβοριανό επιθετικό Ζερβίνιο έφτασε ο Άρης φέρνοντας ένα πολύ μεγάλο όνομα στην Ελλάδα.

«Βόμβα» με Ζερβίνιο ο Άρης!

Πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον Άρη που ήρθε σε συμφωνία με τον Ζερβίνιο και φέρνει στην Ελλάδα ένα από τα πολύ μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου, με θητεία στην Ρόμα και στην Άρσεναλ (μεταξύ άλλων μεγάλων κλαμπ) όπως και με συμμετοχή σε δύο Μουντιάλ με την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού. Αλλά και σε πέντε τελικές φάσεις Κυπέλλων Εθνών Αφρικής.

Ο 35χρονος άσος έλυσε τη συνεργασία του με την Τραμπζονσπόρ με την οποία κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα στην Τουρκία, συμπαίκτης με τον Μπακασέτα και τον Σιώπη. Δεν έπαιξε σε πολλά ματς (εννιά συμμετοχές, δύο γκολ), αλλά είχε να αντιμετωπίσει και έναν σοβαρό τραυματισμό.

Τα προηγούμενα χρόνια ο Ζερβίνιο είχε πολλά να δείξει στη λαμπρή καριέρα του, παίζοντας στα άκρα της επίθεσης, αλλά και ως σέντερ φορ ή δεύτερος κυνηγός. Ο Άρης πραγματοποιεί μία σπουδαία κίνηση, κάνοντας ακόμη πιο δυνατή την επιθετική γραμμή του, αλλά και ανεβάζοντας διεθνώς το όνομά του.

O διεθνής (88 συμμετοχές, 23 γκολ) Ιβοριανός σταρ ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Μπέβερν, στη συνέχεια πήγε στην Γαλλία για την Λε Μαν και την Λιλ με την οποία κατέκτησε το νταμπλ και έγινε περιζήτητος από μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Το 2011 πήρε μεταγραφή στην Άρσεναλ (έντεκα γκολ, δώδεκα ασίστ). Δύο χρόνια αργότερα τον απέκτησε η Ρόμα (26 γκολ, 20 ασίστ), ενώ το 2016 πήγε στην Κίνα με μυθικό συμβόλαιο. Επέστρεψε στην Ευρώπη για την Πάρμα όπου έπαιξε τρία χρόνια (με 28 γκολ!) μέχρι το περασμένο καλοκαίρι και τη μεταγραφή του στην Τραμπζονσπόρ.

H άφιξη του Ζερβίνιο στην Θεσσαλονίκη αναμένεται την Τετάρτη (14/7)