Νταμπό: «Θέλουμε να τιμήσουμε το πρότζεκτ και τον κόσμο - Να προχωρήσουμε στην Ευρώπη»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Μπράιαν Νταμπό μετά τη φιλική νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού

Νταμπό: «Θέλουμε να τιμήσουμε το πρότζεκτ και τον κόσμο - Να προχωρήσουμε στην Ευρώπη»

Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά τη φιλική νίκη (2-1) επί του Ολυμπιακού, ο Μπράιαν Νταμπό εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο Άρης θα είναι έτοιμος στα ματς με τη Γκόμελ.

Ο έμπειρος μέσος δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες αλλά και από τις ικανότητες που έχει η ομάδα υπογραμμίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα για να τιμήσουν το πρότζεκτ.

Για τα όσα του μένουν από το ανεπίσημο ντεμπούτο του: «Ήταν απίστευτο το πρώτο παιχνίδι, είδα πόσος κόσμος ήρθε στο γήπεδο και είναι ασυνήθιστο σε φιλικό παιχνίδι να βλέπουμε τόσο θερμό κόσμο. Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι, έδωσα και μία ασίστ. Κερδίσαμε και αυτό με ευχαριστεί».

Για τις εντυπώσεις του και το πώς βλέπει την ομάδα: «Είδα από πριν την ομάδα, έχει ένα πολύ ισχυρό πρότζεκτ με σοβαρούς ανθρώπους, δεν είμαστε έτοιμοι αλλά με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα κάνοντας μία καλή σεζόν».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο: «Δεν είμαι τύπος που μιλάει πολύ, είμαι άνθρωπος των έργων και όχι της κουβέντας. Σίγουρα θα δώσουμε τα πάντα γιατί δεν θέλουμε να πάει τίποτα πίσω. Θέλουμε να τιμήσουμε το πρότζεκτ και τον κόσμο, να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα να τερματίσουμε στην τριάδα».

Για τον βαθμό ετοιμότητας: «Ακόμη χρειάζομαι περίπου δύο εβδομάδες οπωσδήποτε, πιστεύω ότι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα είμαι έτοιμος. Προσπαθώ πολύ σκληρά ούτως ώστε να είμαι έτοιμος στην αρχή της σεζόν».