Μακέντα: «Δύσκολο το αντίο»

Λίγη ώρα μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό ο Φεντερίκο Μακέντα αποχαιρέτησε τους πράσινους με ένα μήνυμα στο λογαριασμό του στο instagam.

Μακέντα: «Δύσκολο το αντίο»

Ο Ιταλός σέντερ φορ έγραψε στον λογαριαμό του στο instagram:

"Τι να πεις σε τέτοιες στιγμές; Είναι πολύ δύσκολο να προσπαθήσεις να βρεις τις σωστές λέξεις, τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά για να εκφραστούν. Είμαι μέρος της ιστορίας ενός μεγάλου συλλόγου και αυτό είναι κάτι που με κάνει περήφανο! Όταν έφτασα για πρώτη φορά, εγώ και ο σύλλογος ήμασταν σε παρόμοια κατάσταση, ήταν σαν να χρειαζόμασταν ο ένας τον άλλον για να επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο…

Υπήρξαν πολλές καλές στιγμές και επίσης κακές στιγμές φυσικά, αλλά πάντα έδινα τα πάντα μέσα μου και έξω από το γήπεδο για να εκπροσωπήσω αυτόν τον σύλλογο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Σίγουρα θα κρατήσω τις πολλές καλές αναμνήσεις μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου!!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου. Προπονητές, φυσιοθεραπευτές, επιτελείο, συμπαίκτες και φίλαθλοι, όλοι θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!

Η Ελλάδα μου έδωσε πολλή αγάπη και υποστήριξη και δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Αλλά το ποδόσφαιρο απαιτεί αλλαγές και για κάποιους λόγους ήρθε η ώρα να αλλάξω!

Τώρα είναι πολύ δύσκολο για μένα να πω αντίο μετά από 4 χρόνια, έτσι θα πω, μέχρι να ξανασυναντήθουμε ξανά φίλοι μου. Σας ευχαριστώ για όλα. Με αγάπη".