Σεμέδο: Παραμένει «ζεστή» η Φενέρμπαχτσε

Δεν έχει ξεχάσει την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο η Φενέρμπαχτσε, όπως αναφέρουν νέα τουρκικά δημοσιεύματα. 

Σεμέδο: Παραμένει «ζεστή» η Φενέρμπαχτσε

Ο Ρούμπεν Σεμέδο συνεχίζει να βρίσκεται εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό όμως ανά διαστήματα επανέρχεται στο μεταγραφικό επίκεντρο τόσο της Πόρτο όσο και της Φενέρμπαχτσε.

Έτσι λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας (11/7), η τουρκική «Fanatik» τον τοποθετεί ξανά στην λίστα της Φενέρ, τονίζοντας πως αποτελεί θερμή εισήγηση του νέου τεχνικού της ομάδας, Ζόρζε Ζέσους.

Συγκεκριμένα, ο αμυντικός των Τούρκων, Κιμ Τζάε Κιμ, προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με 39 συμμετοχές και 1 γκολ και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους, κάτι που στην Κωνσταντινούπολη θεωρούν πως θα οδηγήσει στην αποχώρησή του.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Φενέρμπαχτσε διατηρεί ζωηρό το ενδιαφέρον της για τον Σεμέδο, αφού τον βλέπει ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Κιμ.

Ας μην λησμονούμε πως ο Πορτογάλος στόπερ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με επιτυχία με τον Ζέσους, παίζοντας υπό τις οδηγίες του σε 47 παιχνίδια και 4.008 λεπτά. Μόνο με τον Πέδρο Μαρτίνς έχει παίξει περισσότερο στην καριέρα του ο Σεμέδο (7.991').