Ολυμπιακός: Αυλαία στα φιλικά απέναντι στον Άρη

Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων δίνει απόψε (21:00, NS Prime) ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη. Αλλαγές από τον Πέδρο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Αυλαία στα φιλικά απέναντι στον Άρη

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε (21:00, Novasports Prime, LIVE από το fosonline.gr) το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν τα ματς με την Μακάμπι Χάϊφα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αντίπαλος ο Άρης στην Θεσσαλονίκη, για τον οποίο ο αγώνας θα είναι μια "πρόβα τζενεράλε" για τα μας με την Γκόμελ για το Conference League παρά το γεγονός ότι έχει προγραμματίσει και άλλο φιλικό, με τον Ιωνικό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε τους πιο βασικούς του ποδοσφαιριστές στο φιλικό με την ΑΖ Άλκμααρ και απέναντι στους Θεσσαλονικείς θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν έπαιξαν το Σάββατο προκειμένου να έχουν ρυθμό όσο περισσότεροι ποδοσφαιριστές γίνεται.

Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν αποφάσισε να κρατήσει στην Αθήνα όλους όσοι ξεκίνησαν με τους Ολλανδούς. Δηλαδή τους Βατσλίκ, Βρσάλικο, Σισέ, Σωκράτη, Ρέαμπτσιουκ, Κανέ, Μαντί, Αγκιμπού, Μασούρα, Ζινκερνάγκελ και Ελ Αραμπί. Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Άβιλα, Παπαδόπουλος, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Χασάν, Αμπουμπακάρ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Τζολάκης, Βαλμπουένα.