Επίσημο: Δανεικός στην Αδάνα Ντεμίρσπορ ο Χένρι Ονιεκούρου (pics)

Βρέθηκε τελικά η λύση και ο Ολυμπιακός παραχώρησε δανεικό τον Χένρι Ονιεκούρου στην Αδάνα Ντεμίρσπορ για έναν χρόνο. 

Επίσημο: Δανεικός στην Αδάνα Ντεμίρσπορ ο Χένρι Ονιεκούρου  (pics)

Ολοκληρώθηκε το... σίριαλ με τον Χένρι Ονιεκούρου. Ένα «σίριαλ» που στον Ολυμπιακό ήθελαν να τελειώσει πολύ νωρίτερα και να έφευγε με πώληση και όχι με δανεισμό.

Δεν γινόταν, όμως διαφορετικά. Η Αδάνα Ντεμίρσπορ που ήταν η μοναδική ομάδα, η οποία εδώ και δύο μήνες τον είχε από κοντά, απέκτησε τον Νιγηριανό εξτρέμ με μονοετή δανεισμό και με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2023.

Από το Σάββατο (9/7) ο Ονιεκούρου είχε βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη για να μιλήσει με τους ανθρώπους της Αδάνα Ντεμίρσπορ.

Οι Τούρκοι έλεγαν ότι ο λόγος της παρουσίας του στην Πόλη είχε να κάνει και με κάποιες συζητήσεις που θα έκανε με τις Μπεσίκτας, Μπασάκσεχιρ και Γαλατασαράι.

Τελικά, ο Ονιεκούρου πήγε στην Κωνσταντινούπολη για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με την Αδάνα Ντεμίρσπορ, στην οποία αγωνίζεται και ο Μάριο Μπαλοτέλι. Επίσης εκεί θα συναντήσει και τον Γιουνές Μπελχαντά, που είχε απασχολήσει πέρσι τον Ολυμπιακό!

Την περσινή σεζόν η εν λόγω ομάδα τερμάτισε στην 9η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος και στόχος της είναι να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο τη νέα χρονιά.

*** H Αδάνα Ντεμίρσπορ δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τον Νιγηριανό.

*** Οι φωτογραφίες από τις υπογραφές παραπέμπουν σε φωτογραφίες... παπαράτσι και για αυτό δεν έχουν καλή ανάλυση