Γιοβάνοβιτς: «Θέλουμε ακόμα δουλειά και ενίσχυση»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς υποστήριξε μετά το φιλικό με τη Γουότφορντ πως η ομάδα του θα πρέπει να ενισχυθεί και να δουλέψει περισσότερο

Γιοβάνοβιτς: «Θέλουμε ακόμα δουλειά και ενίσχυση»

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 0-0 με τη Γουότφορντ στο πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε εν μέρει ικανοποιημένος.

Συγκεκριμένα ακόμη πολλή δουλειά έχει το «τριφύλλι», σύμφωνα με όσα είπε ο τεχνικός των «πράσινων», λέγοντας επίσης πως η ομάδα θέλει και ενίσχυση σε κάποιες θέσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Ήταν ένα φιλικό με καλό αντίπαλο, με μία σοβαρή ομάδα. Χάσαμε ένα φιλικό παιχνίδι και ήταν δύσκολο γιατί είχαμε 20 μέρες προετοιμασία και είναι το πρώτο φιλικό. Κρίμα που ακυρώθηκε το προηγούμενο.

Σαν φιλικό ήταν καλό, ήταν δυνατό με μία ομάδα που παίζει διαφορετικό στυλ. Θέλαμε να δώσουμε σε όλους τους παίκτες να αγωνιστούν και πιστεύω πως τα υπόλοιπα φιλικά θα μπορούμε να έχουμε καλύτερα συμπεράσματα.

Όταν είναι ένας προπονητής έναν χρόνο υπάρχουν πράγματα που γίνονται πιο εύκολα. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Θέλουμε ακόμη δουλειά για να μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα πολύ πιο καλά, πολύ πιο σωστά.

Αυτά τα παιχνίδια είναι για αυτό. Υπάρχει μία βάση αλλά σίγουρα θέλουμε και πολλή δουλειά και σίγουρα ενισχύσεις σε κάποιες θέσεις που έχουμε άμεση ανάγκη. »