Κουλιεράκης: «Να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή και να παίξω στα επίσημα παιχνίδια»

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησε για τις εμπειρίες του από τις πρώτες μέρες στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν της Ολλανδίας

Κουλιεράκης: «Να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή και να παίξω στα επίσημα παιχνίδια»

Ο ταλαντούχος στόπερ του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησε στην κάμερα της ομάδας για την προετοιμασία της ομάδας και το τι ζητάει ο ίδιος από τον εαυτό του.

Για τα συναισθήματα του που βρέθηκε σε μια ακόμη προετοιμασία, καθώς και αν είναι διαφορετικά σε σχέση με την τελευταία φορά:

«Χαίρομαι που βρίσκομαι στην προετοιμασία, από πέρυσι είμαι που ανέβηκα στο δεύτερο μισό. Είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι ωστόσο. Νιώθω ένα με την ομάδα, οι συμπαίκτες μου με έχουν κάνει να νιώθω άνετα».

Για το τι έχει κερδίσει από τις δύο εβδομάδες στο Άπελντοορν:

«Είναι πολύ σημαντικά και τα meeting και οι προπονήσεις και οι συναντήσεις με το τεχνικό τιμ. Έχω μάθει πολλά αυτές τις δύο εβδομάδες και από τις προπονήσεις, που είναι πολύ εντατικές και έχουν πολύ πίεση αλλά και τακτική, αλλά και γενικά κάθε μέρα μαθαίνω όλο και περισσότερα».

Για το τι του φάνηκε δυσκολότερο και καινούριο, οι προπονήσεις και η ένταση που εμπεριέχουν, ή τα στοιχεία που πρέπει να περιλαμβάνει στο παιχνίδι του και ζητούνται από τον προπονητή:

«Το πιο δύσκολο ήταν να προσαρμοστώ στο τακτικό κομμάτι και στα θέλω που ζητάει ο προπονητής. Διότι και ο ρυθμός ήταν πιο δύσκολος και γρήγορος από τον ΠΑΟΚ Β' και την Κ19, αλλά νομίζω το τακτικό κομμάτι και οι λεπτομέρειες που ζητάει ο προπονητής. Πρέπει να το βελτιώσω ακόμα. Αυτό με έκανε να προσαρμοστώ πιο δύσκολα».

Αναφορικά με το τι ζητάει ο ίδιος από τον εαυτό του:

«Να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος και να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή. Να βελτιώνομαι για να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ στα επίσημα παιχνίδια».