Ολυμπιακός: Κινείται για τον Ζοβάνε Καμπράλ της Σπόρτινγκ (vid)

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει άμεσα τον εξτρέμ με... ορίζοντα τον γ’ προκριματικό γύρο του Αυγούστου και ο Ζοβάνε Καμπράλ της Σπόρτινγκ είναι ο… «Ίβηρας Εμπουκού», για τον οποίο έγραφε το «ΦΩΣ» τις τελευταίες μέρες.

Ολυμπιακός: Κινείται για τον Ζοβάνε Καμπράλ της Σπόρτινγκ (vid)

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση ενός εξτρέμ που θα αποτελέσει τον «κάνω τη διαφορά» winger και θα πάρει τη φανέλα βασικού στο... σπίτι του.

Οι πληροφορίες από το βράδυ του Σαββάτου (9/7) ανέφεραν ότι η μεταγραφή μπορεί να γίνει άμεσα, ακόμη και εντός της εβδομάδας, με το όνομα του Ζοβάνε Καμπράλ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας να βγαίνει στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή (10/7).

Εννοείται ότι ακόμα και να έρθει τις επόμενες μέρες, πριν από το πρώτο ματς με την Μακάμπι Χάιφα, είναι δύσκολο να μπει στο κλίμα και να παίξει στο Ισραήλ. Ουσιαστικά θα προετοιμαστεί για τον γ’ προκριματικό γύρο του Αυγούστου.

Ο Καμπράλ λοιπόν είναι ένας εκρηκτικός εξτρέμ, κλασικός winger για την ακρίβεια, που κύριο χαρακτηριστικό είναι η ταχύτητά του και το γεγονός ότι δεν φοβάται να πάει στο ένας εναντίον ενός.

Το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, με τα «λιοντάρια» ωστόσο να μην τον υπολογίζουν και να του έχουν ζητήσει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το προηγούμενο εξάμηνο έπαιξε δανεικός στην Λάτσιο, έχοντας μόλις 4 συμμετοχές και 1 γκολ.

Με τη φανέλα της Σπόρτινγκ έχει συνολικά 21 γκολ και 17 ασίστ σε 97 παιχνίδια.

Ο Καμπράλ είναι συμπαίκτης με τον Γκάρι Ροντρίγκες στην Εθνική Πράσινου Ακρωτηρίου, έχοντας 5 συμμετοχές και 1 γκολ.

Αν κλείσει η μεταγραφή, το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι δεν θα πιάνει θέση ξένου, καθώς έχει πορτογαλικό διαβατήριο.

Στην Πορτογαλία λοιπόν ισχυρίζονται ότι στο «κόλπο» είναι και η Μπεσίκτας, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι εκείνοι που έχουν κάνει το αποφασιστικό βήμα για την απόκτησή του.