Μάρτινς: «Έχουμε δέκα ημέρες μπροστά μας - Σε καλή κατάσταση ο Βρσάλικο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός έδειξε σημάδια βελτίωσης κόντρα στην Άλκμααρ αλλά έχει πρέπει να διορθώσει πράγματα ενόψει των αγώνων με τη Μακάμπι Χάιφα.

Μάρτινς: «Έχουμε δέκα ημέρες μπροστά μας - Σε καλή κατάσταση ο Βρσάλικο»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Άλκμααρ, έδειξε βελτίωση σε σχέση με τα φιλικά στην Αυστρία και ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε πως οι Πειραιώτες θα είναι έτοιμοι στα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα.

Παράλληλα, στάθηκε στον Βρσάλικο, τον Ζινκερνάγκελ και στα περιθώρια βελτίωσης της ομάδας του:

«Στην προετοιμασία παίζεις αυτά τα ματς για να δοκιμάζεις πράγματα. Όσο περνάει ο καιρός είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι στα ματς με τη Μακάμπι.

Έχουμε ακόμη 10 μέρες. Έχουμε το φιλικο με τον Άρη. Θέλω να δω ακόμη πράγματα. Η Βάση είναι δυνατή, αυτή που είδαμε σήμερα, που σίγουρα θα ταιριάξει σε αυτό που θα δούμε με τη Μακάμπι.

Ο Βρσάλκο είναι μόλις μια εβδομάδα με την ομάδα. Είναι έμπειρος. Είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι περίμενα. Ο Ζινκερναάγκελ έχει κανει παραπάνω προπονήσεις αλλά δεν είναι έτοιμος. Θέλει ρυθμό. Τους εμπιστευόμαστε και θα βρουν τον ρυθμό.

Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Το παιχνίδι μας περνάει από μια καλή άμυνα. Θέλουμε καλύτερη αντίδραση και αποφασιστικότητα»