Τουρκικά ΜΜΕ: «Στην Κωνσταντινούπολη ο Ονιεκούρου για να μιλήσει για τη μεταγραφή του»

Ο Χένρι Ονιεκούρου θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη εντός της ημέρας (9/7) για να μιλήσει για τη μεταγραφή του σε τουρκική ομάδα.

Τουρκικά ΜΜΕ: «Στην Κωνσταντινούπολη ο Ονιεκούρου για να μιλήσει για τη μεταγραφή του»

Ο Χένρι Ονιεκούρου σε καθημερινή βάση βλέπει το όνομά του να φιγουράρει σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Ένα εξ αυτών που προέκυψε τις τελευταίες ώρες αναφέρει ότι ο Νιγηριανός επιθετικός αναμένεται σε λίγη ώρα στην Κωνσταντινούπολη για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε ομάδα της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου έγραψε στο twitter ότι ο Ονιεκούρου έχει πάρει σχετική άδεια από τον Ολυμπιακό για να μεταβεί στην Πόλη στις 17.15 το απόγευμα του Σαββάτου (9/7).

Οι πληροφορίες του εν λόγω δημοσιογράφου αναφέρουν ότι ο Αφρικανός εξτρέμ του Ολυμπιακού έχει προταθεί σε τέσσερις ομάδες, με την Αντάνα Ντεμίρσπορ να είναι η πιο «ζεστή» απ’ όλες.

Η ουσία είναι ότι έως τώρα οι μοναδικές προσφορές ή κρούσεις που έχει ο πρωταθλητής Ελλάδας για τον Ονιεκούρου, αφορούν τον μονοετή δανεισμό του και όχι την πώλησή του.

Δεν είναι και εύκολο να βρεθεί ομάδα να βγάλει αρκετά χρήματα από τα ταμεία της για να κάνει δικό της έναν ποδοσφαιριστή, που ναι μεν κόστισε 4,5 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό, αλλά την ίδια στιγμή είναι και με τη βούλα - εδώ και κάμποσους μήνες - στην «transfer list».