ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την ανανέωση με Μπίσεσβαρ!

Παίκτης του ΠΑΟΚ και για την επόμενη χρονιά θα είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με την επίσημη ανακοίνωση για τη συμφωνία να είναι γεγονός. 

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την ανανέωση με Μπίσεσβαρ!

Ξεπεράστηκαν ολοκληρωτικά οι όποιες διαφωνίες και ο ΠΑΟΚ με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα συνεχίσουν μαζί και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης. Η παραμονή του έμπειρου μεσοεπιθετικού αποτελούσε επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία έγινε πραγματικότητα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τίτλο «Μπίσεσβαρ reloaded»:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023.

Μία ιστορία αγάπης κι επιτυχιών που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016. Μία ιστορία γεμάτη τίτλους, γκολ, ασίστ κι αμέτρητες στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης κι εδώ κι έξι χρόνια έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στο βιβλίο της ασπρόμαυρης ιστορίας.

Ένας πραγματικός καλλιτέχνης των γηπέδων μετράει με τον ΠΑΟΚ 217 συμμετοχές, 27 γκολ, 38 ασίστ, έχει αναδειχθεί αήττητος πρωταθλητής της σεζόν 2018-19 και τρεις φορές Κυπελλούχους Ελλάδας.

Ο Σουριναμέζος ήρθε σε συμφωνία με τον Δικέφαλο και θα παραμείνει στην Τούμπα για μία ακόμα σεζόν!»

Ο Μπίσεσβαρ ενσωματώθηκε ήδη στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον Λουτσέσκου και του συμπαίκτες του.