Ολυμπιακός: «Αποκαλύπτει» τη φανέλα του και τα νέα του αποκτήματα με Άλκμααρ (9/7)

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους κόντρα στην Άλκμααρ στο Καραϊσκάκη το βράδυ του Σαββάτου (9/7, 20.30). Εκτός από τη νέα του φανέλα θα «αποκαλυφθούν» μπροστά στο κοινό του τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Ολυμπιακός: «Αποκαλύπτει» τη φανέλα του και τα νέα του αποκτήματα με Άλκμααρ (9/7)

Αποστολή δεν έβγαλε ο Πέδρο Μαρτίνς για το φιλικό με την Άλκμααρ στο Καραϊσκάκη το βράδυ του Σαββάτου (9/7, 20.30). Δεν είχε και νόημα άλλωστε, καθώς δεν πρόκειται για επίσημο παιχνίδι.

Είναι ένα φιλικό ματς για τον Ολυμπιακό, το πρώτο επί ελληνικού εδάφους συγκεκριμένα, και ο Μαρτίνς τυπικά τους έχει όλους στη διάθεσή του.

Γνωρίζουμε βεβαίως ότι οι Κούτρης, Φαντιγκά, Κεϊτά και Γκάρι Ροντρίγκες για διάφορους λόγους δεν θα αγωνιστούν κόντρα στους Ολλανδούς.

Αντιθέτως, αναμένεται να πάρουν μία πρώτη γεύση από το Καραϊσκάκη τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: Οι Άβιλα, Ζινκερνάγκελ και Βρσάλικο. Τον Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν τον βάζουμε στην εξίσωση, γιατί ως αντίπαλος είχε επισκεφθεί το φαληρικό γήπεδο με τη φανέλα του Άρη.

Ακούγεται έντονα ότι ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να κάνει πρόβα ενδεκάδας ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ. Αυτό θα φανεί στην πράξη. Σε γενικές γραμμές ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αποδείξει στα φιλικά παιχνίδια στις προηγούμενες τέσσερις σεζόν, ότι δεν δίνει στο... πιάτο την ενδεκάδα στο 100%.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Ολυμπιακός έχει ακόμη ένα φιλικό την Δευτέρα (11/7) απέναντι στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Αν αξίζει κάτι από το αποψινό ματς, αυτό δεν είναι άλλο φυσικά από τα «αποκαλυπτήρια» της νέας ερυθρόλευκης φανέλας. Μιας φανέλας που από το... spoiler της ΠΑΕ φάνηκε ήδη να έχει κερδίσει τον κόσμο.