Παναθηναϊκός: Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Μάγκνουσον

«Πράσινος» και με τη... βούλα ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός που υπέγραψε διετές συμβόλαιο. 

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Μάγκνουσον

Οριστικά παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός ταξίδεψε στην Αυστρία όπου βρίσκεται η αποστολή των «πράσινων» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με σκοπό να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Έτσι και έγινε. Ο Μάγκνουσον πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο.

Ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός άρχισε την καριέρα του από τη Ρέικιαβικ και το 2011 αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους που τον αξιοποίησε στις Ακαδημίες της. Έπειτα, το 2013 αποκτήθηκε από τη Σπέτσια, αλλά οι «μπιανκονέρι» τον απέκτησαν εκ νέου.

Το 2014 αγωνίστηκε στην Τσεζένα με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια, ενώ το 2016 τον αποκτήθηκε από την Μπρίστολ Σίτι με κανονική μεταγραφή, καταβάλλοντας στους «μπιανκονέρι» πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2018, ακολούθησε η μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τρία εκατ. ευρώ και στους Ρώσους ήταν ο βασικός κεντρικός αμυντικός για τρία χρόνια, πραγματοποιώντας 89 εμφανίσεις σε αυτό το διάστημα