Παναθηναϊκός: Ακριβός ο Κόντε, το προσπαθεί για Λάμπρου

Οι «πράσινοι» προσπαθούν να κλείσουν την υπόθεση φορ, αλλά οι περιπτώσεις που τους απασχολούν είναι δύσκολες. 

Παναθηναϊκός: Ακριβός ο Κόντε, το προσπαθεί για Λάμπρου

Την υπόθεση σέντερ φορ ψάχνουν όσο μπορούν στον Παναθηναϊκό. Τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν επαφές με τον ΠΑΣ για την περίπτωση του Πέδρο Κόντε, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά πέρσι με τα Γιάννινα.

Ωστόσο, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του στο τριφύλλι, καθώς ο σύλλογος της Ηπείρου κάνει λόγο για την καταβολή της ρήτρας η οποία ανέρχεται στα 900.000 ευρώ, χρήματα που επ' ουδενί δεν μπορεί να προσφέρει ο ΠΑΟ. Το «πράσινο» ταβάνι φτάνει περίπου 350.000 και διαφαίνεται δύσκολο να καλυφθεί τόσο μεγάλη διαφορά.

Μια άλλη περίπτωση που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός είναι αυτή του πρώην «πράσινου» Λάζαρου Λάμπρου. Ο νεαρός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020, ενώ φέτος μέχρι στιγμής υπολογιζόταν κανονικά από τον Λουτσέσκου. Πλέον ο «δικέφαλος» φαίνεται να είναι πρόθυμος να τον παραχωρήσει ως δανεικός. Ωστόσο, ο Νίκος Νταμπίζας δεν επιθυμεί δανεισμούς παικτών από άλλες ομάδες, ενώ πολύ δύσκολα θα τον αφήσει ελεύθερος ο ΠΑΟΚ, κρατώντας ποσοστό μεταπώλησης, όπως συνέβη με τον Πούγγουρα.