Σοβαρό ενδιαφέρον της Μποταφόγκο για Τικίνιο

Εδώ και μέρες στην Βραζιλία γίνεται λόγος για ομάδες που θέλουν τον Τικίνιο, με την Μποταφόγκο να ενδιαφέρεται πιο σοβαρά για τον σέντερ φορ του Ολυμπιακού

Σοβαρό ενδιαφέρον της Μποταφόγκο για Τικίνιο

Στον Ολυμπιακό υπάρχουν αυτή τη στιγμή τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να είναι σίγουροι για τη συνέχεια και έναν εκ των Τικίνιο ή Χασάν να αποχωρεί κάποια στιγμή από την πειραϊκή ομάδα μέσα στο καλοκαίρι.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έρθει και κάποια καλή πρόταση στον Ολυμπιακό, με ομάδες της Βραζιλίας να έχουν τη θέληση και την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν τον Τικίνιο. Μία από αυτές τις ομάδες είναι η Μποταφόγκο που σύμφωνα με ρεπορτάζ στη χώρα του καφέ, έχει αποφασίσει να κινηθεί έμπρακτα και με καλή πρόταση τόσο προς τον Ολυμπιακό όσο και προς τον έμπειρο στράικερ.

Λογικά οι όποιες εξελίξεις σχετικά με την παραχώρηση του Τικίνιο ή του Χασάν θα πάνε λίγο αργότερα, αλλά εάν η πρόταση έρθει άμεσα προς τον Ολυμπιακό και είναι καλή μπορεί να γίνουν πιο γρήγορα οι διαπραγματεύσεις. Κι η Μποταφόγκο είναι βέβαιο σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους δημοσιογράφους ότι επιθυμεί σφόδρα την απόκτηση του Τικίνιο.